Соработка со АутоЛукс од Скопје

Свиснес-Кар во посета на Riwax
June 23, 2016

Соработка со АутоЛукс од Скопје

IMG_4571

 

Официјално!!! Свиснес-Кар започноа соработка со многу добро познатата фирма АУТО ЛУКС од Скопје, која ви нуди одлична нега за вашиот автомобил.

Производите од веднаш можете да ги најдете во продажниот салон на Ауто Лукс во Скопје каде што исто така ке бидете компетентно косултирани.
Уверете се сами!!! Водете грижа за вашето милениче, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.
Локација- на излез од Скопје во Автокоманда.