Shop

Восочна паста за полирање и заштита на лакови 500г
April 2, 2017
Средство за шофершаибни зима -20C 5л
April 2, 2017
Прикажи ги сите
03145-rwx_shop_vtc-winter-20_neu

Средство за шофершаибни зима -20C 2л

Средство за чистење на стакла во зима. Чисти и одстранува силикон, масло и маснотии. Не мрзне до – 20 степени целзиусови.

SKU: 03145-2 Categories: ,