Shop

Сет за Зима
April 2, 2017
Средство за спречување на замаглување стакла 200мл
April 2, 2017
Прикажи ги сите
03155-2_rwx_shop_ice-ex

Одмрзнувач 500мл

Одстранувач на мраз. Се употребува за моментално одмрзнување на стакла од автомобили. Може да се употреби и превентивно за да не настане мраз.

SKU: 03155-2 Categories: ,