Shop

Средство за спречување на замаглување стакла 200мл
April 2, 2017
Средство за шофершаибни лето 2л
April 2, 2017
Прикажи ги сите
03336-1-rwx_shop_doit_silikonstift

Силикон за нега на гумици 200мл

За нега на гуми од возила, кампинг приколки, бродови идр. ги прави меки и еластични. Спречува замрзнување на врати во зима исто како и сушење во лето. Да не се употребува врз бришачи.

SKU: 03336-1 Categories: ,