Shop

Средство нега на фелни 500мл
March 11, 2017
Четка за чистење и нега на фелни
March 11, 2017
Прикажи ги сите
03395-2-rwx_shop_black_shine

Средство за нега и долготраен сјај на гуми 400мл

560.00 ден

Содржи состојки од високо квалитетен каучук за нега. Долготрајна заштита и нега за гуми и други пластики кои се веке избледеани. Високо концентриран. Содржината на шишето е доволно за отприлика 30 гуми.