Ривакс: Иновација и страст

Свиснес (Swissness), квалитет, одржливост и иновација се четирите столбови на нашата филозофија. Швајцарија со своите традиционални вредности е нашето место на производство. Врховен квалитет е нашето барање, предпазливо однесување со нашата природа и ресурси е нашето ветување, во развојот секогаш да бидеме еден чекор пред сите други е нашиот мотор. Тие темелни вредности ја доведоа фирмата Ривакс да биде лидер на пазарот за производи кои се користат за чистење, одржување и нега на возила.

Иновативни, врвно квалитетни производи, кои се едноставни за употребување, компетентна соработка со нашите партнери и клиенти ја означуваат нашата фирма РИВАКС ХЕМИА ад како произведувач и понудувач на специалитети за нега на возила.
Овде во Цоликофен близу Берн се развива, произведува и тргува со помош на 55 ангажирани вработени врвни резултати за специјалисти, на кои само НАЈ доброто им е доволно добро!

Нашата програма опфаќа производи за чистење и нега:

  • за сите видови перални за возила
  • за професионална, и бизнис нега на возила
  • за автолакери и лимари (кар рефинишинг)
  • за До-ит-јоурселф нега на возила
  • за високите очекувања на Тунинг сцената
  • за нега на бродови и чамци

РИВАКС гарантира повеке од 40 години за врвен квалитет, сервис и иновации. Увозниции на врвни марки на возила и многу други фирми во различни области се бројат со години за наши презадоволни клиенти.

Профитирајте и ВИЕ – ВИЕ сте ни драго добредојдени!

СВИСНЕС-КАР - ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК НА RIVAX ЗА БАЛКАНОТ!

НИЕ СМЕ СВИСНЕС-КАР ТИМОТ

Иван

Manager Technical Support
Тел.: +389 78 721 929
e-mail: ivan@svisnes-kar.mk
East Macedonia

Јовче Стефанов

Manager Technical Support
Тел.: +389 78 283 145
e-mail: jovce@svisnes-kar.mk
West Macedonia